[vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”3″ el_width=”10″ accent_color=”#c12222″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”19026″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Αποχυμωτής εσπεριδοειδών Fresh’n Squeeze® Citrus Juicer

H JBT FoodTech είναι η αμερικανική εταιρεία που παράγει τα μηχανήματα με τα οποία επεξεργάζεται πάνω από το 75% της παγκόσμιας παραγωγής χυμού εσπεριδοειδών.

Σήμερα, η JBT FoodTech θέτει όλη την εμπειρία της στον τομέα των εσπεριδοειδών, στη διάθεση των πελατών της HORECA, με τον αποχυμωτή εσπεριδοειδών Fresh’n Squeeze.

Το Fresh ‘n Squeeze είναι η ιδανική λύση με κριτήριο την ποιότητα και την άνεση για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ και juice bar, που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα φρέσκο και φυσικό προϊόν όπως τον φρεσκοστυμμένο χυμό εσπεριδοειδών.

Τίποτα δε συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στη θετική εικόνα ενός καταστήματος, από έναν φρεσκοστυμμένο χυμό εσπεριδοειδών. Με το Fresh ‘n Squeeze ο χυμός σας θα είναι σημαντικά υπέρτερος του ανταγωνισμού, όσον αφορά την ποιότητα και την απόδοση.

Επειδή το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με έναν στιγμιαίο διαχωριστή, ικανό να διαχωρίσει τον χυμό από τα απόβλητα (φλούδες, σπόρους, albedo) που επηρεάζουν αρνητικά τη γεύση, επιτυγχάνει τιμές απόδοσης ίσες ή μεγαλύτερες από 50% για κάθε φρούτο, υπερέχοντας κάθε άλλου αποχυμωτή λιανικής πώλησης.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”22463″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”22459″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”22467″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Errore: Modulo di contatto non trovato.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”12377″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://www.ctifoodtech.com/wp-content/uploads/2017/08/431-IT_Multi-Fruit-Juicer-new.pdf”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]